Суд задовольнив

Суд задовольнив "дивне клопотання" адвокатів Насірова - прокурор

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва оголосив перерву у розгляді кримінального провадження стосовно відстороненого голови ДФС Романа Насірова та керівника департаменту погашення боргів ДФС Володимира Новікова до 8 лютого.

Таке рішення оголосив головуючий суддя Володимир Бугіль, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перерва до 8 лютого, на 15.00", - сказав Бугіль.

На судовому засіданні у п'ятницю прокурори продовжили зачитувати обвинувальний акт і зупинилися на 57 сторінці з 774 сторінок цього акту. Після цього адвокати Насірова подали клопотання щодо забезпечення розгляду цього кримінального провадження у розумні строки, тобто попросили суд частіше призначати судові засідання.

Адвокат Насірова Микола Лисак зазначив, що, якщо такими темпами - у рамках двох судових засідань щомісяця - зачитувати обвинувальний акт, - то саме зачитування цього акту займе дуже довгий час.

"Я хочу попросити шановний суд, щоб ми якомога швидше завершили зачитування цього обвинувального акту", - попрохав сам Насіров.

Прокурор САП Андрій Перов зазначив, що це клопотання виглядає "дивним", тому що саме Насіров минулого судового засідання попросив зачитати обвинувальний акт повністю, хоча обвинувачення наполягало на зачитуванні скороченої версії цього акту.

Перов додав, що скорочена версія складалася з 70 сторінок, і вона була б зачитана за 1-2 засідання.

Читайте також: Суд подовжив запобіжний захід Насірову на два місяці

Суд долучив це клопотання.

Головуючий суддя зазначив, що судові засідання будуть призначатися у міру можливого.

Також суд визначив графік засідань у цій справі. Після засідання 8 лютого наступні засідання - 14 лютого на 9:00, 15 березня на 10:30, 19 березня на 14:00, 28 березня на 9:00, 29 березня на 13:00.

Як повідомляв Укрінформ, САП 10 листопада 2017 р. направила обвинувальний акт стосовно Насірова. За даними слідства, голова ДФС причетний до так званої газової справи народного депутата Олександра Онищенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-