Україна разом із міжнародними партнерами готує адекватну відсіч агресору - Порошенко

Україна разом із міжнародними партнерами готує адекватну відсіч агресору - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко запевнив, що Україна спільно з міжнародними партнерами не тільки шукає нові міжнародні механізми врегулювання сучасних викликів з боку агресора, але й готується адекватно реагувати на них.

Про це він заявив, виступаючи на Яворівському полігоні, куди прибув разом із Генерал-губернатором Канади Жулі Паєтт, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми разом з нашими партнерами не лише шукаємо нові міжнародні механізми врегулювання існуючих викликів, але й безпосередньо готуємося абсолютно адекватно реагувати на них. Найкращий спосіб зупинити агресора — це готовність до гідної оборони та відсічі будь-якого нападу”, - зазначив Порошенко.

Читайте також: Порошенко подякував Канаді за зброю

Зокрема, за його словами, саме тому бійці ЗСУ постійно нарощують готовність до виконання завдань, підвищуючи свій бойовий вишкіл.

Водночас Глава держави наголосив, що ситуація на Донбасі продовжує залишатися напруженою. Він нагадав, що лише за минулу добу загинули троє українських військовослужбовців й попри досягнуті домовленості про режим припинення вогню не припиняються збройні провокації, диверсії, обстріли зі зброї, яка давно мала би бути відведена.

“Ризики і загрози нашому суверенітету, нашій територіальній цілісності залишаються все ще, на жаль, дуже високими, як і загроза безпеці, стабільності для всіх країн Європи та світу”, - підкреслив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер в Україні перебуває з офіційним візитом Генерал-губернатор Канади Жулі Паєтт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-