Янукович має намір повернутися в Україну — адвокат

Янукович має намір повернутися в Україну — адвокат

Укрінформ
Адвокат Віталій Сердюк заявляє, що його підзахисний -  колишній президент України Віктор Янукович має намір повернутися на Батьківщину.

Про це він заявив журналістам під час перерви в Оболонському районному суді, де розглядається справа про держзраду Януковича, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Безумовно, він має намір повернутися в Україну. Перебування на території Російської Федерації є тимчасовим вимушеним заходом», - сказав Сердюк.

За його словами, Янукович має свідоцтво про надання тимчасового притулку на території Російської Федерації, «у зв’язку з тим, що на території України відбувається його політичне переслідування».

Читайте також: Луценко анонсував спецконфіскацію ще на 3 мільярди

Сердюк наголосив, що допити Януковича не проводяться, бо цього не бажає українська сторона: «Жоден слідчий по жодній справі не бажає провести його допит».

Що стосується допитів за допомогою  скайп-зв’язку, то, за словами адвоката, після допиту Віктора Януковича у Святошинському суді всі  отримали вказівку не допустити повторного розвитку подій. Захист Януковича запевняє, що неодноразово звертався до суду з проханням таки допитати його. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-