Рева каже, що Манько пройде спецперевірку, а тоді вже його рекомендують уряду

Рева каже, що Манько пройде спецперевірку, а тоді вже його рекомендують уряду

Укрінформ
Кандидат на посаду голови держслужби з питань ветеранів та учасників АТО Валентин Манько обов'язково пройде спецперевірку до того, як його кандидатуру запропонують уряду для призначення на посаду.

Про це міністр соціальної політики України Андрій Рева сказав журналістам перед початком засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В даному випадку повинна бути проведена спецперевірка, бо це законом передбачено. І за результатами спецперевірки буде прийнято рішення", - сказав Рева.

Читайте також: На роботу в Секретаріат Кабміну взяли 14 реформаторів

Як повідомляв Укрінформ, конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала голову громадської організації "Єдиний союз патріотів України" Валентина Манька на посаду голови Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

За повідомленням голови правління центру політико-правових реформ Ігора Коліушка у Facebook, таке рішення було схвалено на засіданні комісії у понеділок. До останнього етапу конкурсу було відібрано трьох претендентів на посаду голови Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО.

21 червня 2017 року уряд звільнив голову Держслужби ветеранів Артура Дерев'янка за власним бажанням. Конкурс на цю посаду був оголошений 1 грудня 2017 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-