Антикорупційний суд: Рада розгляне законопроект Порошенка після свят – БПП

Антикорупційний суд: Рада розгляне законопроект Порошенка після свят – БПП

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко згодом внесе свій законопроект про антикорупційний суд, але Верховна Рада його буде розглядати з 16 січня 2018 року.

Про це заявив заступник голови депутатської фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко журналістам в кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Президент внесе (законопроект — ред.). Це може бути сьогодні, це може бути завтра, але очевидно, що розглядати вже його будемо тільки з 16 числа, тому що традиційно в п'ятницю це просто неможливо буде зробити. Сьогодні просто він ще не внесений. Навіть якщо внесеться в другій половині дня, то буде стояти на черзі законопроектів, бо порядок денний на сьогодні вже затверджений. Тому чекаємо розгляду з наступного вже пленарного тижня, після свят", - зазначив Березенко.

Він наголосив, що для внесення президентом законопроекту про антикорупційний суд "немає ніяких перепон".

Читайте також: Рада відкликала депутатський законопроект про антикорупційні суди

Як повідомлялося, у четвер Верховна Рада відкликала депутатський законопроект № 6011 "Про антикорупційні суди". Раніше Президент Петро Порошенко заявив про намір внести свій законопроект про створення Антикорупційного суду після того, як буде відкликано депутатський законопроект № 6011.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-