Аваков вважає, що про об’єднання політичних сил говорити зарано

Аваков вважає, що про об’єднання політичних сил говорити зарано

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України, член політради "Народного фронту" Арсен Аваков вважає, що  про будь-які об'єднання політичних сил наразі говорити зарано, оскільки до парламентських виборів ще надто багато часу.

Про це він сказав у суботу журналістам у кулуарах з'їзду політичної партії "Народний фронт", відповідаючи на запитання, чи існує ще ймовірність об’єднання "Народного фронту" з БПП, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Будь-яка політична сила прагне брати участь у виборах, і це правильно. Що стосується ймовірності об'єднання "Народного фронту" і БПП, то до виборів ще дуже далеко, а будь-які об'єднання, як правило, відбуваються напередодні виборів. Тому, я думаю, що зарано говорити про те, які об'єднання і блоки будуть на час проведення парламентських виборів", - заявив Аваков.

Читайте також: Гройсман бере участь у з'їзді "Народного фронту"

Він вважає, що конфігурація політичного середовища буде зрозумілою ближче до 2019 року, напередодні виборів до Верховної Ради, оскільки будь-які об’єднання політсил, за його словами, "мають відповідати тим викликам суспільства і політичній ситуації, які будуть на той час". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-