У Яценюка виключають об’єднання з іншими політсилами

У Яценюка виключають об’єднання з іншими політсилами

Укрінформ
На черговому з'їзді політичної партії "Народний фронт", проведення якого заплановано на 11 листопада, обговорюватиметься суспільно-політична ситуація, питання про об'єднання з іншими політичними силами немає в порядку денному.

На цьому наголосив голова фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак, спілкуючись із журналістами в кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Жодного питання щодо об'єднання з іншими політичними силами в порядку денному нашого з'їзду не стоїть", - зазначив Бурбак.

Він поінформував, що братиме участь у з'їзді як керівник Чернівецької обласної територіальної організації політичної партії "Народний фронт" та як керівник парламентської фракції.

Читайте також: Фракція БПП визначилась із кандидатурами до Конституційного суду

"Щоб ми обговорили суспільно-політичну ситуацію в країні, щоб ми почули наших міністрів, які були делеговані до Кабміну від фракції "Народний фронт", я прозвітую про роботу фракції, і ми обговоримо наші внутрішні політичні питання", - сказав Бурбак.

Раніше в ефірі телекомпанії «112 Україна» народний депутат Антон Геращенко повідомив, що партія «Народний фронт» проведе з’їзд уперше з 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-