Поліція спростовує масовий підвіз виборців у Переріслянській ОТГ на Прикарпатті

Поліція спростовує масовий підвіз виборців у Переріслянській ОТГ на Прикарпатті

Укрінформ
В Івано-Франківській області поліція спростовує інформацію про масовий підвіз виборців у Переріслянській ОТГ. Чоловік просто підвіз на авто двох жінок від церкви.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник сектору комунікації Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області Мирослава Белдик.

«Поліція не отримувала офіційного звернення про підвіз виборців у Переріслянській ОТГ. Втім, з’ясувавши ситуацію, виявили, що чоловік підвіз до виборчої дільниці на авто двох жінок від церкви. Поліція не вважає це масовим підвозом виборців або порушенням, яке б могло вплинути на результати виборів», - зазначила Белдик.

Місцеві ЗМІ повідомили про те, що у селі Гаврилівка, яке входить до Переріслянської ОТГ, зафіксували серйозне порушення – підвіз виборців. Стверджують, що автобус з виборцями на дільницю в село Гаврилівка привіз один з кандидатів, який є заступником технічного директора ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття».

Читайте також: КВУ зафіксував підвезення виборців на Луганщині та Херсонщині

На Прикарпатті  місцевих голів та депутатів сільських та селищних рад обирають у 8 ОТГ: Заболотівській, Яблунівській, Ланчинській та Брошнів-Осадській селищних громадах, а також у Рожнівській, Переріслянській, Дзвиняцькій та Ямницькій сільських громадах. Загалом в області працює 51 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-