Порошенко жорстко розкритикував Цвяха

Порошенко жорстко розкритикував Цвяха

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку жорстко розкритикував роботу виконуючого обов’язки голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Олега Цвяха.

Про це інформує прес-служба глави держави.

"В мене порада до Вас: я б на Вашому місці не посміхався, бо я не жартую з Вами. І те, що пішов Луценко (генеральний прокурор – ред.) - це ще нічого не означає", - сказав Президент.

Порошенко наголосив, що нині існують суттєві труднощі у представників аграрного бізнесу, фермерів щодо перереєстрації договорів оренди на землю. "Як ви думаєте, на якому етапі виникають ці складності? Чи задіяні в цьому можливо голови райадміністрацій, можливо голови обладміністрацій, можливо Держгеокадастр в Києві?", - звернувся глава держави до керівника Держгеокадастру.

"А то ми пробуємо перекинути зараз із хворої голови на здорову. Не треба", - додав він.

"Я, як Президент, і Прем’єр-міністр, і голова Верховної Ради рішуче налаштовані на те, що це є одним із ключових елементів інвестиційного клімату", - підкреслив Петро Порошенко.

Читайте також: Гройсман відсторонив від посади в.о. голови Держгеокадастру

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман відсторонив від посади в.о. голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Олега Цвяха й пообіцяв звернутися до правоохоронних органів щодо його діяльності та діяльності очільників регіональних управлінь Держгеокадастру.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-