Порошенко: Реальний план дій мітингувальників під Радою - дестабілізація

Порошенко: Реальний план дій мітингувальників під Радою - дестабілізація

Оновлено
Укрінформ
Реальний план дій учасників акції протесту під Верховною Радою - дестабілізація ситуації в країні.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час відвідання 10 мобільного прикордонного загону Держприкордонслужби.

"Реальний план їхніх дій - це дестабілізація ситуації в країні", - сказав він.

На переконання глави держави, головні організатори протестів показали, що формальні вимоги були лише димовою завісою. Адже, зазначив він, ще напередодні, дякуючи правоохоронним органам, були зірвані спроби придбати зброю.

"Формально вимоги його учасників абсолютно, цілком збігаються з ініціативами Президента - і в частині антикорупційного судочинства, і в частині депутатської недоторканності. Після вчорашнього результативного голосування в парламенті, коли пропозиції Президента підтримали більшість депутатів, громадські організації та й політичні сили зробили заяву, що вони завершують свою участь в акції", - сказав Порошенко.

Читайте також: Антикорупційні закони не пишуться на майданах - представник Президента

Як підкреслив Президент, мітингувальники постійно провокували правоохоронців, бо "їм потрібні були не реформи, їм потрібна була кров".

Крім того, Порошенко зауважив, що учасники акції не знайшли підтримки серед киян, а дії протестувальників грали на користь країни-агресора.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 17 жовтня, під Верховною Радою розпочався мітинг з вимогою ухвалити законопроекти про Антикорупційний суд, про зміну виборчого законодавства та про зняття депутатської недоторканності. Неодноразово виникали сутички між правоохоронцями та учасниками акції, є постраждалі. Мітингувальники встановили наметове містечко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-