Глава БПП пояснив, чому Порошенко не зустрівся з нардепами-делегатами

Глава БПП пояснив, чому Порошенко не зустрівся з нардепами-делегатами

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко був готовий зустрітися з трьом депутатами, які представляли інтереси мітингувальників під Радою (Мустафою Найємом, Світланою  Заліщук, Сергієм Лещенком), однак зустріч з  Юрієм Левченком та Юрієм Дерев'янком була неприйнятною.

Про це заявив голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов під час спілкування з журналістами, які зібралися на розі Банкової та Інститутської, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Моя особиста думка, що коли до державних установ заходять люди, які незаконно проривали кордон, заходять люди, які палили шашки у Верховній Раді, коли там були діти, то це є неприйнятним", - сказав Герасимов, маючи на увазі  Дерев'янка та Левченка.

За словами Герасимова, сьогодні до Президента звернувся народний депутат Мустафа Найєм з проханням про зустріч, "і ця зустріч була підтверджена". Однак, за словами керівника фракції  БПП, до Адміністрації прийшли й "інші люди, які кидали шашки та проривали кордон".

Як відомо, анонсована зустріч групи народних депутатів, які представляли інтереси мітингувальників під Верховною Радою, з Президентом України Петром Порошенком не відбулася. На зустріч пішли  Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Юрій Левченко і Юрій Дерев'янко.

Читайте також: Зустріч Порошенка з нардепами-мітингувальниками не відбулася

Як повідомив журналістам Найєм, на зустрічі депутати хотіли закликати "до зупинки усіх силових дій під Верховною Радою", а також поінформувати главу держави, що вони відкликають свій законопроект про антикорупційний суд з тим, щоб Президент міг змогу внести свій проект закону до парламенту, "хоча б почути дату внесення законопроекту".

Найєм також повідомив, що наразі є розуміння того, як будуть виконуватися дві інші вимоги протестувальників - парламент завтра голосувати за законопроект про скасування депутатської недоторканості та розпочне розгляд проектів про виборче законодавство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-