Рада може в четвер розглянути медреформу і недоторканність

Рада може в четвер розглянути медреформу і недоторканність

Укрінформ
Представник Кабміну у Верховній Раді, нардеп Вадим Денисенко прогнозує, що парламент перейде до голосування за законопроект щодо медреформи, а також щодо ухвалення законопроекту Президента Петра Порошенка про скасування депутатської недоторканності не раніше четверга, 19 жовтня.

Про це він сказав журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ні, сьогодні до голосування неможливо перейти, там 900 поправок. Всі підрахунки говорять про те, що до голосування ми перейдемо у четвер. Тобто, сьогодні будуть голосуватись тільки поправки (до законопроекту про медичну реформу - ред.)», - зазначив Денисенко.

Крім того, він додав, що у четвер також може бути розглянутий в першому читанні президентський законопроект, яким пропонується скасувати депутатську недоторканність.

Читайте також: Парубій сказав, коли Рада візьметься за закони, які вимагають мітингувальники

«Ми у четвер маємо всі шанси розглянути недоторканність у першому читанні. Після цього він (законопроект - ред.) іде до Конституційного Суду і після цього вже повертається в парламент»,- спрогнозував депутат.

Денисенко також додав, що президентський законопроект розглядатиметься у комплексі з іншим законопроектом щодо скасування депутатської недоторканності, який був раніше зареєстрований у парламенті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-