Парубій закрив Раду з

Парубій закрив Раду з "технічних причин"

Оновлено
Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив ранкове пленарне засідання з технічних причин. 

Про це він сказав на засіданні парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Спікер закрив засідання відповідно до статті 51 Регламенту.

"Шановні колеги, в залі присутні представники уряду, я хочу принести їм вибачення - в нас відбувся сьогодні в залі інцидент і, на жаль, технічно в залі неймовірно складно працювати. Я хочу повідомити, що згідно зі статтею 51 Регламенту України і з технічних обставин, я вимушений зараз закрити ранкове засідання Верховної Ради України", - зазначив Парубій.

 Регламентом передбачено, що народним депутатам забороняється вносити до зали засідань та використовувати під час проведення пленарного засідання предмети, які не мають на меті забезпечення законодавчої діяльності. Якщо під час пленарного засідання народний депутат вчинив дії, що містять ознаки злочину, обговорення зупиняється, а головуючий оголошує перерву або закриває засідання.

Читайте також: Нардеп зізнався, що кинув димову шашку: Спалив би цю Верховну Раду

Як повідомлялося, в п'ятницю при розгляді законопроекту №7163 щодо визнання Росії країною-агресором в сесійній залі сталася бійка. Позафракційний народний депутат Юрій Левченко намагався заблокувати виступ депутатів з трибуни парламенту, депутати від фракції "Блоку Петра Порошенка" намагалися йому завадити зірвати виступи. Після цього у сесійній залі з'явився дим і їдкий запах. Левченко заявив, що це він запалив димову шашку. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-