В уряді сказали, коли хочуть подати заявку на проведення Ігор нескорених

В уряді сказали, коли хочуть подати заявку на проведення Ігор нескорених

Укрінформ
Україна готова забезпечити гідне проведення Ігор нескорених на своїй території.

Про це під час перебування у Канаді розповіла кореспондентові Укрінформу віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Я абсолютно підтримую ідею проведення Ігор нескорених в Києві і переконана, що Україна чудово впорається із цим завданням, якщо отримає таку можливість», - сказала вона.

Климпуш-Цинцадзе додала, що цією ідеєю «загорівся» і Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників АТО Вадим Свириденко, який входить до нашої Національної збірної під час цьогорічних Ігор.

За словами віце-прем'єра, подавати заявку на проведення Ігор нескорених наступного року вже пізно, але в майбутньому така можливість залишається.

«Ми готові подати заявку на проведення Ігор нескорених у нас в Україні. Зробити це через рік не вдасться, адже вже точно відомо, що змагання відбудуться у Австралії, тому дивитимемося, як розвиватимуться події, і як нам вдасться підготуватися до того, аби мати таку честь і дійсно приймати цих неймовірних атлетів-вояків у себе вдома», - наголосила вона.

Читайте також: Ігри Нескорених: українці везуть додому 14 перемог

Нагадаємо: під час перебування минулого тижня із візитом у Торонто Президент України Петро Порошенко озвучив ініціативу проведення в осяжному майбутньому Ігор нескорених в Києві та запросив на них прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-