Гройсман наступного тижня чекає від Ради дві реформи

Гройсман наступного тижня чекає від Ради дві реформи

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сподівається, що наступного тижня Верховна Рада проголосує за проведення пенсійної реформи та реформи системи охорони здоров’я.

Про це він сказав журналістам після зустрічі в Одесі з прем’єр-міністром Республіки Молдова Павлом Філіпом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я розраховую на те, що український парламент наступного тижня прийме і пенсійну реформу, і реформу охорони здоров’я. Вони є непростими. Вони складні, але абсолютно необхідні для кожного громадянина", - сказав Гройсман.

Він зазначив, що у разі ухвалення парламентом пенсійної реформи будуть збільшені пенсії для 9 млн українських пенсіонерів. "Нічого масштабнішого ще не було", - додав Прем’єр-міністр.

Глава уряду також запевнив, що держава має дієві механізми соціального захисту громадян та надаватиме допомогу усім, хто цього потребує.

Читайте також: Гройсман проанонсував до кінця вересня появу програми підтримки фермерства

Гройсман підкреслив, що якісні лікарні, забезпечення медзакладів дасть нова система. "Вона дасть також абсолютно нову можливість розрахунку заробітної плати лікарів. Тобто, тільки так, і іншого шляху немає. Робимо реформи, зміцнюємо економіку, змінюємо якість надання послуг та забезпечуємо все для того, щоб українські громадяни більше заробляли, більше отримували пенсіонери", - сказав він.

Освітня реформа, яку у середу підтримала Рада, гарантуватиме якісну освіту для молодих українців, доступ до садочка, повернення поваги до вчителя та гідну оплату праці, додав Гройсман.

Як повідомлялося, Гройсман перебуває в Одесі з робочою поїздкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-