Рева виключає провал пенсійної реформи в Раді

Рева виключає провал пенсійної реформи в Раді

Укрінформ
Міністр соціальної політики Андрій Рева не розглядає можливість провалу законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Про це він заявив під час прямого включення в ефірі одного з українських телеканалів, інформує прес-служба Мінсоцполітики.

«Досвід роботи Верховної Ради цього скликання вказує на вміння депутатів консолідуватися для прийняття доленосних для країни рішень, які покращують життя людей. Тому я вірю в успіх пенсійної реформи та не розглядаю варіант її провалу», - заявив Рева.

За його словами, до проекту закону надійшло понад 2 тисячі правок від народних депутатів, по кожній із яких буде прийнято відповідне рішення профільного комітету. 

Після розгляду на комітеті проект закону буде винесено на розгляд народних депутатів у другому читанні, орієнтовно з 18 до 22 вересня.

Також зазначається, що пенсійна реформа передбачає проведення процесу осучаснення пенсій починаючи вже з 1 жовтня поточного року.

Читайте також: Рева сказав, коли можуть переглянути пенсії військовим

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня Верховна Рада 282-ма голосами підтримала у першому читанні законопроект № 6614, який передбачає, зокрема, осучаснення пенсій та скасування оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-