Гройсман закликає Раду об’єднатися, щоб прийняти правильні рішення

Гройсман закликає Раду об’єднатися, щоб прийняти правильні рішення

Укрінформ
Верховна Рада має ухвалити низку важливих рішень, які дозволять провести реформи в Україні.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на відкритті сьомої сесії Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу закликати усіх нас об'єднатися для прийняття конкретних рішень. Можливо, сьогодні ми найближче знаходимося до того, щоб прийняти правильні рішення, які дадуть можливість людям отримати нормальну пенсію, якісну освіту, якісну охорону здоров'я та доступ до якісного та справедливого правосуддя", - сказав Гройсман.

Він підкреслив, що нині від влади, а саме від Президента України, від парламенту та уряду залежить те, як будуть далі жити громадяни. "Ми за ці непрості три роки після Революції гідності змогли стабілізувати ситуацію і маємо невеликі паростки економічного зростання, але це недостатньо для того, щоб віддати українцям належне - якість життя, належну заробітну плату, можливості отримувати якісну освіту та охорону здоров’я. Це наш обов'язок", - сказав глава уряду.

Читайте також: Гройсман сьогодні обговорить пенсійну реформу за "круглим столом"

Як додав Прем’єр-міністр, звісно, є ті, хто як завжди говорить, що усе буде погано і що немає надії на краще, але, на думку Гройсмана, такі люди мають залишитися на узбіччі розвитку держави.

Як повідомляв Укрінформ, сьома сесія ВР триватиме по 31 грудня цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-