Прапор України став уособленням незламного духу народу - Турчинов

Прапор України став уособленням незламного духу народу - Турчинов

Укрінформ
Прапор України став уособленням Незалежності, незламного духу Українського народу.

На цьому наголосив у своєму вітанні секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов з нагоди Дня Державного Прапора України, повідомляє прес-служба РНБО.

"Цей день - свято всіх поколінь українців, які століттями виборювали незалежність Вітчизни. Прапор України став її серцем і душею, уособленням Незалежності, незламного духу Українського народу", -  наголосив Турчинов.

Читайте також: Україна відзначає День Державного Прапора

Він зазначив, що з кожним роком Державний Прапор України стає дедалі більше знаним в усьому світі. Десятки тисяч синьо-жовтих прапорів майоріли на Майдані, єднаючи людей, ставши символом громадянської свідомості, гідності, відродження держави та свободи, додав секретар РНБО.

"Окроплені кров'ю, пробиті кулями Державні Прапори як найвищу святиню бережуть наші воїни. З Державними Прапорами наші бійці здобувають перемогу, крок за кроком звільняючи Україну від агресора", - підкреслив Турчинов.

Він висловив переконання, що мине час, і синьо-жовтий прапор - уособлення мирного неба і благословенної землі - замайорить над усією територією України: від Львова до Луганська, від Донецька до Севастополя.

"Пишаємося нашим прапором! Нехай Господь береже вас, ваші родини та нашу Україну!", - побажав секретар РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-