Президент переконаний, що Рада підтримає пенсійну реформу

Президент переконаний, що Рада підтримає пенсійну реформу

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко твердо переконаний в тому, що Верховна Рада підтримає пенсійну реформу і це дасть можливість восени підвищити пенсії українцям.

Про це Президент сказав, відкриваючи корпус дитячої обласної лікарні у місті Кропивницькому Кіровоградської області, де він перебуває з робочою поїздкою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я твердо переконаний, що Верховна Рада проголосує і підтримає пропозиції Президента і Прем’єр-міністра України, і ми будемо мати можливість вже восени цього року говорити про підвищення пенсій у першу чергу для тих, хто має більший трудовий стаж", - сказав Порошенко.

Глава держави наголосив, що пенсійна реформа передбачає справедливість: хто матиме більший стаж, той має отримувати більшу пенсію. І якщо зростає заробітна плата, мають зростати й пенсії. "І це є позиція Президента, яка була висловлена на засіданні Нацради реформ, де уряд та Прем’єр-міністр внесли відповідні пропозиції", - нагадав Порошенко.

Читайте також: Гройсман заявляє, що основою пенсійної реформи є принцип – пенсію треба заробити

Як повідомляв Укрінформ, уряд Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана 17 травня під час засідання схвалив пакет законопроектів, які дозволять провести пенсійну реформу, та одразу направив його на розгляд Верховної Ради. Парламент 13 липня підтримав реформу у першому читанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-