Суд дозволив ГПУ спецрозслідування щодо Арбузова

Суд дозволив ГПУ спецрозслідування щодо Арбузова

Укрінформ
Печерський районний суд Києва дав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування стосовно колишнього першого віце-прем'єр-міністра України Сергія Арбузова.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ. 

"10.08.2017 року Печерським районним судом м. Києва задоволено клопотання Генеральної прокуратури України та надано дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування щодо підозрюваного С. Арбузова", - йдеться у повідомленні.

У Генпрокуратурі нагадали, що слідчі ГПУ здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом невиконання покупцем пакету акцій ВАТ «Укртелеком» – ТОВ «ЄСУ» умов приватизації щодо створення виділеної телекомунікаційної мережі спеціального призначення та незаконного її фінансування упродовж 2012 – 2013 років за рахунок коштів Державного бюджету України на суму 220 млн грн.

Читайте також: Янукович і Ко набрали в "общак" $40 мільярдів із західних кредитів - Чорновол

У цьому кримінальному провадженні 24 квітня 2017 складено повідомлення про підозру колишньому першому віце-прем’єру Арбузову у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України, а 26 травня його оголошено у розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-