У СБУ заявили, що Троян не є підозрюваним

У СБУ заявили, що Троян не є підозрюваним

Укрінформ
У Службі безпеки України запевнили, що заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян не є підозрюваною особою.

Про це повідомляє СБУ у Facebook

Зазначається, що СБУ спільно з Генпрокуратурою проведено спецоперацію щодо документування та затримання трьох осіб, які підозрюються у вимаганні коштів з керівника суб'єкта підприємницької діяльності.

"У рамках проведення слідчих дій правоохоронці отримали інформацію про вірогідну участь в цих протиправних діяннях заступника міністра МВС України В. Трояна. Не дивлячись на статус особи, для встановлення істини, було прийнято рішення про проведення обшуку в житловому приміщенні пана Трояна", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Луценко підтвердив, що будинок Трояна обшукали

Наголошується, що за результатами вказаних слідчих дій інформація про ймовірну причетність Трояна до такої протиправної діяльності виявилась недостовірною і не підтвердилась. 

"Таким чином, В. Троян не є підозрюваною особою. Слідство щодо даної справи по затриманим особам продовжується", - інформує СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, у Міністерстві внутрішніх справ заявили, що інформація про затримання заступника міністра внутрішніх справ Вадима Трояна на хабарі не відповідає дійсності.

Раніше деякі ЗМІ повідомили, посилаючись на власні джерела, що Трояна затримали на хабарі у розмірі 2 млн грн.

Згодом Троян у Facebook спростував інформацію про своє затримання, зазначивши, що "процесуальні слідчі дії бувають різні".

Фото: Департамент комунікації МВС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-