Розенблат відмовляється здати закордонний паспорт

Розенблат відмовляється здати закордонний паспорт

Укрінформ
Народний депутат Борислав Розенблат заявив про відмову здати закордонний паспорт. 

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Розенблата, у відповідному рішенні суду міститься описка і він, відповідно, не може “здати закордонний паспорт іншої людини”.

"Сьогодні о 9:00 команда моїх адвокатів звернулася до Солом'янського районного суду столиці з проханням роз'яснити: як на мене могли покласти обов'язок здати закордонний паспорт іншої людини. Повторюю – не мій паспорт, а паспорт іншої людини! Прокуратура, захопившись піаром, навіть не читає «макулатуру», яку дає на підпис судді. А суд чомусь вірить їй на слово. Але тоді чиї матеріали розглядалися, якщо фактично там вказана інша особа? Особисто я виконав усі вимоги ухвали, окрім цієї", - написав він.

Читайте також: Розенблату наділи електронний браслет у Житомирі - САП

Розенблат додав, що прокурори, дізнавшись про помилку, хотіли її виправити.

"Але хочу зауважити, що виправити можна кому чи літеру в слові, але аж ніяк не окремий процесуальний обов'язок. Таке виправлення прирівнюється до розгляду окремого запобіжного заходу, а це велика процедура", - зазначив депутат.

На думку Розенблата, це може стати достатньою підставою для оскарження в Європейському суді з прав людини. 

Як повідомляв Укрінформ, 18 липня Солом'янський суд призначив депутату Розенблату заставу в 7 млн грн. Також суд зобов'язав його носити електронний браслет із забороною виїжджати з Києва та Житомира без дозволу слідчого. Крім того, депутата зобов'язали здати закордонні паспорти.

Розенблата підозрюють у отриманні хабарів від представника іноземної компанії за сприяння у видобутку бурштину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-