Застава для Полякова: у САП розповіли про два варіанти розвитку подій

Застава для Полякова: у САП розповіли про два варіанти розвитку подій

Укрінформ
У сторони обвинувачення наразі є два варіанти, що робити у випадку, якщо народний депутат Максим Поляков не сплатить упродовж п'яти днів визначену заставу - 304 тисячі гривень.

Про це в коментарі журналістам після судового засідання сказав прокурор САП Максим Кравченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо він (Поляков. - Ред.) не внесе заставу, то у сторони обвинувачення є два варіанти. Варіант перший - звертатися до Верховної Ради з клопотанням генпрокурора про надання дозволу на тримання під вартою або домашній арешт. В інакшому випадку ми можемо звернутися з клопотанням про збільшення розміру застави (до суду. - Ред.)», - сказав Кравченко.

Читайте також: Суд призначив Полякову 304 тисячі застави та електронний браслет

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Солом'янський районний суд міста Києва частково задовольнив клопотання САП щодо обрання запобіжного заходу народному депутату Максиму Полякову ("Народний фронт"), визначивши йому заставу в розмірі 304 тисяч гривень.

11 липня Верховна Рада позбавила Полякова недоторканності, але не дозволила його затримання і арешт. 13 липня Полякову вручили підозру.

Поляков є фігурантом справи щодо незаконного видобутку бурштину.

Раніше в САП заявляли, що проситимуть для Полякова запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 500 тис грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-