Україна та Грузія активізують роботу в ГУАМ та ОЧЕС

Україна та Грузія активізують роботу в ГУАМ та ОЧЕС

Укрінформ
Україна і Грузія активізують роботу в Організації за демократію та економічний розвиток ГУАМ та Організації Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС).

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на прес-конференції за результатами переговорів з президентом Грузії Георгі Маргвелашвілі у Тбілісі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми домовилися, яким чином ми зробимо більш активним, скористаємося головуванням Грузії в ГУАМ та України - в Організації Чорноморського економічного співробітництва", - сказав він.

Як наголосив Порошенко, у ході переговорів відбулося планування широкого порядку денного у двосторонніх відносинах, а також сплановано координацію у міжнародних організаціях, "починаючи від Ради безпеки ООН, Генеральної асамблеї ООН". "І ми демонструємо унікальний рівень взаємодії, у тому числі і при прийнятті історичних документів ГА та РБ ООН", - сказав він.

Читайте також: Україна та Грузія підписали декларацію про стратегічне партнерство

Крім того, лідери країни домовилися щодо активізації економічного партнерства, координації тарифів, у тому числі на залізничні, поромні перевезення, поглиблення ЗВТ.

Як повідомляв Укрінформ, Порошенко перебуває з державним візитом у Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-