Україна готова передавати досвід ЗСУ у гібридній війні з Росією – Порошенко

Україна готова передавати досвід ЗСУ у гібридній війні з Росією – Порошенко

Укрінформ
Україна та Грузія обговорюють можливості тренування військових своїх збройних сил на грузинській та українській територіях відповідно.

Про це повідомив Президент України Петро Порошенко на прес-конференції за результатами переговорів із Президентом Грузії Георгі Маргвелашвілі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"І сьогодні ми обговорювали, як зміцнити це партнерство. Є багато ідей, яким чином буде проводитися взаємна підготовка бійців наших збройних сил - як на території Грузії, у тому числі наших гірсько-стрілкових підрозділів, так і на території України, де ми відкриті до того, щоб передати переможний досвід ЗС України у гібридній війні”, - заявив він.

Окремо Президент України наголосив на тому, що українці вдячні тим грузинам, які в 2014 році приїхали до України захищати її суверенітет та територіальну цілісність.

Читайте також: Україна та Грузія підписали декларацію про стратегічне партнерство

Порошенко також висловив задоволення, що у міжнародних навчаннях Seа Breeze 2017 біля берегів України, поруч з українськими, американськими, турецькими моряками, беруть участь і грузинські військові, що також засвідчує те, що партнерство між Україною та Грузією "є надзвичайно міцним, у тому числі, і в оборонній сфері".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-