Нардеп Бойко пропустив 98% голосувань у Верховній Раді – КВУ

Нардеп Бойко пропустив 98% голосувань у Верховній Раді – КВУ

Укрінформ
Лідер парламентської фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко фактично проігнорував майже усі голосування на засіданнях VI сесії Верховної Ради, тобто фактично не виконував свої обов'язки як народний депутат.

На цьому наголосив під час прес-конференції генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Народний депутат Юрій Бойко - лідер "Опозиційного блоку - пропустив 98% голосувань. Тобто політик, як правило, перебуває в сесійній залі, але при цьому банально не натискає на кнопку. Друге місце своєрідного антирейтингу посідає Юлія Тимошенко. Лідер партії "Батьківщина" пропустила 82% голосувань. Третє місце - у Олега Ляшка (Радикальна партія), він пропустив близько половини - 46% - голосувань. Логіку зрозуміти досить складно. Якщо Юрій Бойко і "Опозиційний блок" дуже часто працюють у режимі реального бойкоту, то для Юлії Тимошенко і Олега Ляшка, очевидно, є більш важливим прояв своєї діяльності як лідерів фракцій, як політиків, як кандидатів у президенти. Але вони не виконують належним чином свої функції як народні депутати України", - сказав Кошель.

Читайте також: КВУ нарахував майже сотню "віртуальних" нардепів під час VI сесії Ради

Серед інших лідерів фракцій, як показало дослідження, - Олег Березюк ("Самопоміч"), який пропустив 32% голосувань; Максим Бурбак ("Народний фронт") - 30%; Артур Герасимов (БПП) - 17%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-