Медреформа: Гройсман доручив

Медреформа: Гройсман доручив "зняти всі конфлікті питання"

Укрінформ
Прем'єр Володимир Гройсман доручив віце-прем'єру Павлу Розенку організувати зустріч за участю в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун та членів Комітету ВР з питань охорони здоров'я.

Про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я доручаю профільному віце-прем'єр-міністру Павлу Розенку... Я вас прошу провести зустріч за участю міністра (в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун - ред.), членів комітету, які мають бажання попрацювати і зняти всі конфлікті питання», - сказав Гройсман. 

До цього представник Комітету ВР з питань охорони здоров'я депутат Олег Мусій заявив, що Супрун ігнорує засідання комітету і не спілкується з народними депутатами.

Читайте також: Супрун пояснила, чому не вистачає бланків лікарняних

Також Гройсман доручив віце-прем'єр-міністру Павлу Розенку внести пропозицію про утворення робочої групи щодо вдосконалення механізму лікування важкохворих дітей.

«Питання здоров'я дітей - надпріоритет... Я зараз доручаю профільному віце-прем'єр-міністру Павлу Розенку внести пропозиції про утворення  такої робочої групи, щоб ми розпочали масштабну програму підтримки лікування важкохворих дітей», - сказав Гройсман.

Він додав, що така робоча група має внести пропозиції про вдосконалення механізму лікування важкохворих дітей, причому як в Україні, так і закордоном.

До цього член депутатської групи партії «Відродження» Антон Яценко висловив пропозицію щодо необхідності створення робочої групи для вдосконалення механізму лікування дітей за участю Міністерства охорони здоров'я, Міністерства соціальної політики та громадських організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-