Луценко обіцяє особисто вручити підозри Полякову і Розенблату

Луценко обіцяє особисто вручити підозри Полякову і Розенблату

Укрінформ
Народним депутатам Максиму Полякову і Бориславу Розенблату завтра вручать підозри у приміщенні Генеральної прокуратури України.

Про це журналістам після засідання Регламентного комітету Верховної Ради, де розглядалося подання на народного депутата Михайла Добкіна, повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко, інформує кореспондент агентства.

"Завтра на 14.30 Розенблат і Поляков викликані до Генеральної прокуратури України. Я особисто вручу їм підозри, так велить закон. Після цього в справу вступить керівник САП (Назар Холодницький - ред.), який буде продовжувати подальше слідство", - сказав Луценко.

Як повідомлялося, 11 липня Рада позбавила імунітету Полякова і Розенблата.

Читайте також: Поляков вимагає від НАБУ "не ховатися" і вручити йому підозру

19 червня детективи НАБУ затримали 7 людей, підозрюваних у причетності до вимагання та одержання неправомірної вигоди за сприяння іноземній компанії в здійсненні видобутку бурштину в Україні. За версією слідства, Поляков і Розенблат з метою отримання неправомірної вигоди внесли до Верховної Ради законопроекти щодо видобутку бурштину в інтересах компанії-нерезидента. Депутати звинувачення силовиків відкидають. У НАБУ повідомляють, що загальна сума хабара - понад 300 тисяч доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-