Депутати Європарламенту їдуть у зону АТО

Депутати Європарламенту їдуть у зону АТО

Фото
Укрінформ
Депутати Європарламенту у неділю, 9 липня, відвідають зону АТО.

Про це у своїй сторінці у Facebook написала народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Марія Іонова.

Марія Іонова повідомила, що голова комітету зі сторони Європарламенту Даріуш Розатті та член комітету Міхаель Галер розпочали візит 8 липня у Дніпрі із оглядин музею АТО та відвідання лікарні Мечникова.

«Музей особливо вразив фільмом про війну, який демонструвався у великому приміщенні на усіх чотирьох стінах, створюючи ефект присутності на місці подій. Він яскраво продемонстрував, наскільки неабстрактною і близькою є війна.

Розмовляючи між собою, депутати під враженням повторювали: "Чи можеш уявити- війна в Європі, в ЄВРОПІ!", - зазначила парламентар.

Марія Іонова також повідомила, що у лікарні Мечникова делегацію зустрічав головний лікар Сергій Анатолійович Риженко.

«Розповів про інтенсивну роботу закладу, який, будучи цивільним, уже четвертий рік працює по суті військовим шпиталем і за цей час врятував життя понад 2200 тяжкопоранених бійців, і надав допомогу понад 14000 пораненим військовим і цивільним. Євродепутатам були продемонстровані кулі та елементи шрапнелі, вилучені із тіл поранених. Крім того, вони на власні очі пересвідчилися, що тяжкопоранені надходять до лікарні на щоденній основі в наші дні», - написала Марія Іонова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-