Розенблат назвав “незаконними” всі докази проти нього

Розенблат назвав “незаконними” всі докази проти нього

Укрінформ
Народний депутат Борис Розенблат заперечує вчинення інкримінованих йому злочинів і заявляє, що всі три подання генерального прокурора стосовно притягнення його до кримінальної відповідальності, затримання та арешту є необгрунтованими та незаконними.

Про це він заявив на засіданні Регламентного комітету, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Всі три внесені генеральним прокурором України 22 червня подання стосовно мене є незаконними, необгрунтованими і недостатніми для прийняття рішення щодо надання згоди на притягнення мене до кримінальної відповідальності, затримання та арешт", - сказав Розенблат.

Він додав, що всі докази, зібрані в рамках кримінального провадження, є "очевидно недопустимими", оскільки були отримані у незаконний спосіб, а саме шляхом виконання цілої низки негласних слідчих та розшукових дій, в ході яких детективами НАБУ та прокурором САП було вчинено декілька тяжких злочинів.

Читайте також: Регламентному комітету показали фільм про корупцію Розенблата

"Все те, про що йдеться у поданні прокурора, я розцінюю виключно як результат ретельно спланованої співробітниками НАБУ і САП брутальної провокації, вчиненої з грубим порушенням норм законодавства. У зв'язку з цим я подав до ГПУ офіційну заяву про вчинення злочину з боку деяких правоохоронців", - повідомив нардеп.

Розенблат також заявив, що ніколи не вчиняв інкримінованих йому у поданнях злочинів, не вступав у будь-яку злочинну змову з народним депутатом Максимом Поляковим, а також з помічниками-консультантами і охоронцями Любонько, Ярощуком, Абодашем та будь-якими іншими особами, не розробляв жодних злочинних планів, не вимагав і не одержував для себе і третіх осіб будь-якої неправомірної вигоди та нікому не передав передавав будь-якої винагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-