Гройсман у Лондоні запевняє, що Україна має великий потенціал попри непрості часи

Гройсман у Лондоні запевняє, що Україна має великий потенціал попри непрості часи

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевняє міжнародних партнерів, що Україна є дуже сильною державою і має великий потенціал, хоча сьогодні переживає і непрості часи.

Про це він заявив під конференції з питань реформ в Україні, яка відбувається у Лондоні в рамках візиту урядової делегації до Великої Британії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні ми бачимо, що Україна є дуже сильною країною, країною з великими можливостями, з великим потенціалом, але, на превеликий жаль, неналежне врядування, відсутність змін за попередні десятиліття призвели до слабкості України”, - сказав глава уряду.

Він зауважив, що нині перед Україною безліч викликів - як зовнішніх, так і внутрішніх, країна переживає непрості часи свого становлення, а останні три роки “вписані в історію України трагічними літерами, втратами людських життів”.

Читайте також: Гройсман запевняє, що в Україні розпочалася тотальна боротьба з корупцією

Гройсман наголосив, що такі виклики пов’язані з відсутністю проведення необхідних реформ у перші роки після здобуття незалежності, що призвело до інституційної слабкості органів держвлади, а також із російською агресією, яка триває в Україні з 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-