Гройсман обговорив із Мей

Гройсман обговорив із Мей "весь спектр питань"

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі у Лондоні з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей обговорив питання розширення співпраці між країнами.

Про це він сказав журналістам після зустрічі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми обговорили весь спектр питань, починаючи від безпеки та оборони і до політичного співробітництва, до питань підтримки реформ в Україні та поглиблення нашої економічної співпраці”, - сказав глава українського уряду.

Він наголосив, що Велика Британія є стратегічним партнером, який ніколи не змінював своєї позиції і завжди підтримував Україну.

“Є абсолютна чітка позиція щодо підтримки нашої територіальної цілісності, щодо засудження агресії Російської Федерації, щодо підтримки санкційної політики щодо агресора. Ми маємо сьогодні повне розуміння нашої взаємодії, в тому числі й щодо територіальної цілісності, демократії та поваги до міжнародного права”, - наголосив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Гройсман обговорив із Мей "весь спектр питань"

Як повідомлялося, сьогодні розпочався візит української делегації на чолі з Прем’єр-міністром до Великої Британії. В рамках візиту Гройсман також планує зустрітися з державним секретарем Великої Британії у закордонних справах Борисом Джонсоном, взяти участь у засіданні Ради директорів Європейського банку реконструкції та розвитку, а також провести переговори з президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті і міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд.

Під час участі у діловому форумі, присвяченому реформам в Україні, глава уряду зустрінеться з керівниками провідних британських компаній та інвестиційних фондів. Окрім того, Гройсман візьме участь в інвестиційній конференції Dragon Capital.

Прем’єр-міністр також зустрінеться з лідерами української громади та духовенства у Великій Британії.

Фото Владислава Мусієнка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-