Гройсман у Британії візьме участь у конференції з питань реформ в Україні

Гройсман у Британії візьме участь у конференції з питань реформ в Україні

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман з 5 по7 липня перебуватиме з візитом у Великій Британії, де проведе зустріч з Прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей та візьме участь у засіданні Ради директорів ЄБРР і в Конференції з питань реформ в Україні.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"5-7 липня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман здійснить візит до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, де візьме участь у Конференції з питань реформ в Україні. Володимир Гройсман проведе зустріч з Прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей. Глава Уряду України візьме участь у засіданні Ради директорів Європейського банку реконструкції та розвитку та зустрінеться з Президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 6 липня Гройсман візьме участь в пленарному засіданні Конференції з питань реформ в Україні. Програмою візиту передбачена спільна прес-конференція з Державним секретарем Великої Британії у закордонних справах Борисом Джонсоном.

Читайте також: Гройсман завітає на економічний форум у Лондоні

Також заплановані зустрічі з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд, з головою та членами парламентської групи із зв’язків з Верховною Радою України, з лідерами британського бізнесу.

7 липня глава уряду України візьме участь у інвестиційній конференції «Dragon Capital», дасть інтерв’ю низці провідних засобів масової інформації, зустрінеться з лідерами української громади та духовенства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-