Путін успішно переконує Захід, що Кремлю довіряти не можна — Кубілюс

Путін успішно переконує Захід, що Кремлю довіряти не можна — Кубілюс

Укрінформ
Президент Росії Володимир Путін та його оточення своїми діями в Україні та інших регіонах успішно переконують Захід не довіряти Москві.

На цьому в інтерв'ю Укрінформу наголосив екс-прем'єр Литви, депутат литовського Сейму Андрюс Кубілюс.

Путін зараз успішно переконує Захід, що неможливо довіряти нинішньому режиму Кремля в питаннях геополітики і безпеки, і що він несе небезпеку для всіх нас. Він робить це набагато краще, ніж нам це вдавалося до початку агресії в Україні”, - заявив політик.

На його переконання, провокації, агресивні дії, кібератаки, вбивства українських військовослужбовців дуже добре показують сутність Кремля.

Читайте також: Дії Америки щодо Росії викликають оптимізм — екс-прем'єр Литви

“Водночас, спостерігаю, що на Заході вже дедалі краще починають це розуміти. Відтак, організовуються спеціальні конференції, семінари, пишуться звіти про те, що робити з Росією і з її агресивною поведінкою”, - підкреслив екс-прем'єр Литви.

На його думку, подальші дії Заходу щодо Росії можуть проявлятися в посиленні санкцій, інших нових ініціативах, або у філософії “плану Маршалла” - допомоги Україні.

“Це практично єдиний геополітичний інструмент, який Захід має у своєму розпорядженні: допомагаючи Україні, ми сприяємо позитивній трансформації в Росії коли-небудь в майбутньому. Його потрібно використовувати активніше”, - зазначив Кубілюс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-