Гройсман каже, що піару на пенсіях більше не буде

Гройсман каже, що піару на пенсіях більше не буде

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман упевнений в тому, що запровадження щорічної автоматичної індексації пенсій позбавить популістів можливості робити з підвищення пенсій передвиборчий інструмент.

Про це він написав у Facebook.

«Дуже важливо те, що, запроваджуючи щорічну автоматичну індексацію пенсій, ми забираємо пенсії з рук популістів-політиків, які завжди використовували їх підвищення винятково як передвиборчий інструмент», - зазначив Гройсман.

Він наголосив на необхідності невідкладного проведення пенсійної реформи. Вона дозволить запустити механізм підняття пенсій, відновити справедливість стосовно людей праці і розпочати викорінювати зрівнялівку, убезпечити нинішніх і майбутніх пенсіонерів від загрози, що Пенсійний фонд буде скоро просто нездатний виплачувати пенсії взагалі. "Це ті завдання, які ми сьогодні вирішуємо. Одночасно - ми закладаємо основу для подальшого реформування пенсійної системи, бо без першого кроку не буде і наступних», - додав Прем’єр-міністр.

Як повідомлялося, сьогодні на брифінгу представники ключових міністерств економічного блоку уряду, експерти та радники Кабінету міністрів підтримали проект пенсійної реформи та закликали Верховну Раду ухвалили пакет законів, пов'язаних із нею.

За словами першого заступника міністра фінансів Оксани Маркарової, це дозволить збалансувати бюджет Пенсійного фонду за 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-