Рада підтримала за основу збільшення фінансування оборони

Рада підтримала за основу збільшення фінансування оборони

Укрінформ
Народні депутати підтримали за основу проект Закону № 6600 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік", ухвалити який закликав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, народні депутати відмовилися голосувати за законопроект в цілому, а за основу документ підтримали 264 депутати.

"Проект Закону підготовлено з метою спрямування перевиконання дохідної частини державного бюджету для збільшення видатків на вирішення найнагальніших проблемних питань оборони, громадського порядку і безпеки держави, соціально-економічних та інших нагальних питань", - йдеться у пояснювальній записці.

Законопроектом передбачено збільшити видатки загального фонду для фінансування невідкладних потреб на оборону і безпеку держави, у тому числі пов’язаних із проведенням антитерористичної операції у сумі 2 662,5 млн. гривень.

"З метою надання допомоги найуразливішим верствам населення в оплаті за житлово-комунальні послуги в умовах підвищення ціни на природний газ для населення змінами до Державного бюджету України на 2017 рік пропонується загальний обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг додатково збільшити на 14 100,0 млн. грн. та визначити у сумі 61 173,7 млн. гривень", - йдеться у пояснювальній записці до документа.

Також законопроект передбачає збільшення фінансування і в інших сферах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-