Березюк: Депутати

Березюк: Депутати "Самопомочі" проголосували проти прийому сміття, бо їх купують

Укрінформ
Керівник парламентської фракції “Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк заявляє, що рішення депутатів Миколаївської райради від "Самопомочі", які не проголосували за прийом львівського сміття, є їхнім особистим правом, яким вони скористалися.

Про це Березюк сказав у коментарі кореспонденту Укрінформу під Адміністрацією Президента, де він другий день проводить голодування з вимогою до керівництва держави вирішити проблему вивезення сміття зі Львова.

"У тому маленькому місці чи селі, яка різниця, чи це депутати від "Самопомочі", чи від БПП, вони переживають за своє місто. А так як вони мають неправдиву інформацію, так як їх "розводять", так як їх купують, так як їх купують всіх направо і наліво, так як їх просто принижують - люди починають сваритися... Вони голосували за господарську діяльність свого міста, ці люди мають право, але Президент має відповідальність", - сказав Березюк.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні стало відомо, що депутати від "Самопомочі" у міській раді Миколаєва - районного центру Львівщини - проголосували проти прийому твердих побутових відходів зі Львова. Загалом для ухвалення рішення забракло одного голосу.

Своєю чергою Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 19 червня закликав місцеве самоврядування відгукнутися на прохання керівництва Львова, якщо воно надійде, і тимчасово прийняти львівське сміття на своїх муніципальних полігонах.

Також прем'єр заявив, що готовий на засіданні уряду ініціювати виділення з резервного фонду 50 млн грн на облаштування полігону для сміття у Львівській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-