Стець: Наступним головою МІП має стати Джапарова

Стець: Наступним головою МІП має стати Джапарова

Відео
Укрінформ
Міністр інформполітики Юрій Стець запевнив, що написав заяву про відставку з цієї посади винятково через стан свого здоров’я, і закликав у цьому питанні не шукати жодних конспірологічних версій

Про це він заявив на прес-конференції в Укрінформі.

“Причиною моєї відставки є дійсно стан здоров’я, і не шукайте якихось конспірологічних версій, їх просто не існує”, - сказав Стець.

При цьому він запевнив, що має “прекрасні стосунки” як з Президентом, з Прем’єр-міністром, так і з членами уряду.

Водночас, урядовець висловив сподівання, що парламент цього або ж наступного пленарного тижня вже проголосує за його відставку.

Також міністр заявив, що своїм наступником бачить нинішнього першого заступника міністра Еміне Джапарову. “Я вважаю, що наступним міністром інформаційної політики має бути Еміне Джапарова”, - сказав Стець.

Він розповів, що на цю тему вже говорив з Президентом та Прем’єр-міністром, остаточне рішення ж ухвалить парламентська коаліція.

31 травня Стець написав заяву про відставку з посади глави Міністерства інформаційної політики України. Причиною такого кроку він назвав погіршення стану здоров'я. Виконуючим обов'язки міністра інформаційної політики, поки Стець був на лікарняному, стала перший заступник міністра Еміне Джапарова.

Нагадаємо, Еміне Джапарова — українська журналістка та державний діяч кримсько-татарського походження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-