Гройсман у Хорватії намагатиметься залучити інвестиції

Гройсман у Хорватії намагатиметься залучити інвестиції

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що його офіційний візит до Республіки Хорватія, який щойно розпочався, матиме позитивний ефект для розвитку відносин між двома державами.

Про це він написав у Фейсбуці

«Переконаний, під час дводенного візиту та участі у роботі Українсько-Хорватського бізнес-форуму ми значно розширимо сфери нашої співпраці. Пріоритетними є посилення економічної взаємодії та залучення нових інвестицій до України», - зазначив Гройсман.

За його словами, про позитивну взаємодію не лише в економічній, але й енергетичній сфері також свідчить досягнута домовленість між «Укргазвидобування» та хорватською компанією «Crosco Integrated Drilling & Well Services Ltd» щодо виконання робіт з буріння у Полтавській області.

«Сума угоди, укладеної через систему Prozorro, становить 786 млн євро, що на 20% нижче очікуваної вартості. І це лише один із багатьох аспектів взаємовигідної співпраці наших країн», - cказав Прем’єр-міністр.

Як повідомляв Укрінформ, Гройсман в ході візиту до Хорватії зустрінеться з прем’єр-міністром цієї країни Андреєм Пленковичем, головою хорватського Сабору Горданом Яндроковичем, президентом Хорватії Коліндою Грабар-Кітарович.

За підсумками переговорів у присутності прем’єр-міністрів України та Хорватії буде підписано меморандум між Міністерством молоді і спорту України та Міністерством з питань демографії, сім’ї, молоді і соціальної політики Республіки Хорватія про співробітництво у молодіжній сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-