ГПУ просить дозволу на заочне засудження Азарова і Ставицького

ГПУ просить дозволу на заочне засудження Азарова і Ставицького

Оновлено
Укрінформ
Генпрокуратура направила до Печерського райсуду столиці клопотання про надання дозволу на заочне засудження екс-прем`єра Миколи Азарова та колишнього міністра палива та енергетики Едуарда Ставицького.

Про це повідомив під час свого виступу на Міжнародному воркшопі з повернення активів генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми закінчили розслідування і передали до Печерського райсуду клопотання на дозвіл на заочне провадження щодо Азарова. Те саме стосується і Ставицького. Ми чекаємо від суду відповідного дозволу на заочне засудження", - сказав керівник ГПУ.

Водночас він спрогнозував, що наступного місяця слідчі завершать розслідування щодо колишнього віце-прем`єр-міністра Сергія Арбузова і прокуратура направить до суду клопотання про надання дозволу на його заочне засудження.

Крім того, Луценко наголосив, що розслідування кримінальних проваджень щодо олігарха Сергія Курченка та екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка буде також завершено.

Генпрокурор висловив сподівання, що НАБУ зі свого боку направить до суду справу стосовно екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-