Арбузов хоче повернутись в Україну

Арбузов хоче повернутись в Україну

Укрінформ
Колишній перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов має намір повернутись в Україну, щойно справа проти нього буде закрита.

Про це сказав на прес-конференції його адвокат Сергій Ковальов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Планує повернутись. Але на сьогодні він може вільно пересуватись усіма країнами світу, на жаль, крім України, де розшук його ще не скасовано, справа не закрита. (Коли) буде закрита справа, він має намір повернутись в Україну", - сказав адвокат.

Ковальов нагадав, що Інтерпол поновив Арбузова у праві на вільне пересування, оскільки його справа була визнана політичною. Проте, за словами адвоката, ГПУ склала його клієнтові нову підозру.

Як повідомляв Укрінформ, ГПУ 5 травня повідомила колишньому першому віце-прем'єр-міністру Сергію Арбузову про підозру у вчиненні незаконного фінансування упродовж 2012 - 2013 років створення телекомунікаційної мережі спеціального призначення /ТМСП/ за рахунок коштів Державного бюджету України в сумі 220 млн грн. Провадження відкрито за ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Наразі вирішується питання про оголошення  Арбузова у міжнародний розшук та обрання йому запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-