Порошенко закрив свої сторінки у

Порошенко закрив свої сторінки у "ВКонтакте" і "Одноклассниках"

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що усі його сторінки на російських ресурсах "ВКонтакте", "Одноклассники", "Яндекс", які використовувалися з метою контрпропаганди, будуть закриті. 

Також Президент порадив українцям негайно вийти з російських серверів з міркувань безпеки. Про це йдеться у на сторінці Петра Порошенка у "ВКонтакте".

"Гібридна війна вимагає адекватних відповідей на виклики. Тому з метою впливу на опонентів та контрпропаганди моя команда використовувала сторінки в деяких російських соцмережах. Але масовані кібератаки РФ по всьому світу, зокрема нещодавнє втручання у виборчу кампанію у Франції, вказують, що прийшов час діяти інакше і більш рішуче", - йдеться у повідомленні.

Президент наголосив, що українські інтернет-провайдери мають припинити надавати доступ до "ВКонтакте", "Одноклассников", "Яндекса" та інших російських сервісів. 

"Всі офіційні сторінки Президента в цих сервісах буде закрито. Закликаю всіх співвітчизників негайно вийти з російських серверів з міркувань безпеки", - написав Глава держави.

Він також порадив стежити за його сторінками в інших соціальних мережах:

www.facebook.com/petroporoshenko 

www.twitter.com/poroshenko 

www.instagram.com/PoroshenkoPetro 

youtube.com/c/PoroshenkoPetro 

www.president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-