У Порошенка на контролі вісім програм розвитку Одещини

У Порошенка на контролі вісім програм розвитку Одещини

Укрінформ
Найближчим часом очільник Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов буде доповідати Президенту України щодо виконання низки програм в Одеській області, які на контролі глави держави.

Про це заявив Петро Порошенко під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів щодо оцінки роботи голови Одеської ОДА, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Є низка програм по області - вісім, які знаходяться в мене на контролі, і найближчим часом пан голова обласної державної адміністрації буде мені з цього приводу доповідати», - зазначив Порошенко.

На його думку, Степанов уже має демонструвати перші кроки своєї діяльності.

«Поки що за взаємодією губернатора, прокурора області і шефа національної поліції області позавчора був затриманий голова Кілійської райдержадміністрації за корупцію... Слідство зараз розбереться, але я впевнений в тому, що ми маємо рішуче наводити порядок у тому числі і в цій чутливій сфері», - додав глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 12 травня, співробітники прокуратури Одещини спільно з працівниками УЗЕ поліції в області та слідчими органів поліції викрили на хабарництві голову Кілійської райдержадміністрації та його спільницю - головного спеціаліста. Установлено, що спеціаліст вимагала понад 2 тисячі доларів неправомірної вигоди від особи за поновлення договору оренди на земельну ділянку площею 2 гектари. Працівник державного органу повідомила, що всі дії та суму вона узгодила з керівником райдержадміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-