НАБУ запрошує українців обирати Раду громадського контролю

НАБУ запрошує українців обирати Раду громадського контролю

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро оголосило конкурс із формування складу Ради громадського контролю при НАБУ.

Про це йдеться у відповідному оголошенні відомства.

У НАБУ зазначили, що Рада громадського контролю складатиметься з 15 осіб, відібраних за результатами конкурсу.

Конкурс із формування складу Ради громадського контролю проводиться шляхом рейтингового Інтернет-голосування громадян, які проживають на території України.

Кандидатури для участі в конкурсі з формування складу Ради громадського контролю подаються громадськими об’єднаннями, статутна діяльність яких пов’язана із запобіганням та протидією корупції. Громадське об’єднання може подати для участі в конкурсі не більше трьох кандидатур.

Для участі у конкурсі з формування складу Ради громадського контролю у період з 10 по 19 травня 2017 року відповідним громадським об'єднанням необхідно надіслати на електронну пошту: rada@nabu.gov.ua відповідний перелік документів

Відповідальність за достовірність поданих даних несуть громадська організація і кандидат.

Подані громадськими об'єднаннями документи (крім документів, зазначених у підпунктах 5, 9 і 10 цього пункту) розміщуються протягом доби після завершення терміну прийому документів на офіційному веб-сайті Національного антикорупційного бюро України, при цьому декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, розміщується з додержанням вимог, передбачених законодавством.

Якщо громадським об'єднанням не подано документи, передбачені підпунктами 1-10 цього пункту, запропоновані ним кандидатури до участі в конкурсі не допускаються і будь-які документи щодо них на офіційному веб-сайті Національного антикорупційного бюро України не розміщуються.

Рейтингове Інтернет-голосування за п’ятнадцять кандидатів до складу Ради громадського контролю відбудеться на офіційному веб-сайті Національного антикорупційного бюро 31 травня 2017 року з 09.00 години до 21.00 години.

Результати рейтингового Інтернет-голосування будуть розміщені на офіційному веб-сайті Національного бюро 6 червня 2017 року.

Контроль буде введено до 30 травня. Пасажирам потрібно буде мати при собі посвідчення особи або паспорт, щоб перетнути кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-