Янукович у суді захищає

Янукович у суді захищає "честь і гідність": хоче зректися $1,5 мільярда

Укрінформ
Адвокат Віталій Сердюк, який представляє інтереси екс-президента Віктора Януковича, заперечує причетність його клієнта до конфіскованих сьогодні $1,5 мільярда.

Про це він заявив у коментарі телеканалу "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я можу говорити відносно мого клієнта Віктора Федоровича. Ніяких подібних грошей ні на рахунках компаній, ні в "Ощадбанку", ні за кордоном немає", - сказав захисник.

Сердюк також закликав Генпрокуратуру оприлюднити документи, які підтверджують інформацію про конфіскацію $1,5 млрд саме з рахунків Януковича та компаній, які мають до нього відношення.

За словами адвоката, наразі в Печерському райсуді столиці розглядається позов Януковича про захист честі та гідності, у якому він вимагає спростувати інформацію про наявність у нього $1,5 млрд.

"У зв'язку з активним поширенням інформації про наявність у Януковича $1,5 млрд був поданий позов про захист честі та гідності. Я запрошую представників ГПУ прийти на засідання і продемонструвати відповідні докази суду та суспільству", - сказав Сердюк.

Як повідомлялося, суд останньої інстанції дозволив конфіскацію заарештованих $1,5 млрд, які належали оточенню екс-президента Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-