Порошенко анонсував нові арешти рахунків екс-чиновників

Порошенко анонсував нові арешти рахунків екс-чиновників

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявляє, що найближчим часом будуть заблоковані додаткові кошти на мільярди гривень колишніх чиновників.

Про це глава держави заявив у п'ятницю під час зустрічі з генпрокурором Юрієм Луценком і секретарем РНБО Олександром Турчиновим, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу повідомити, що це не останнє рішення (рішення про конфіскацію коштів Януковича - ред.) .... Нам відомі місця, де найближчим часом будуть заблоковані додаткові кошти на мільярди гривень. І у рамках програми правової допомоги співпраці з нашими партнерами за кордоном кошти також будуть надходити з заблокованих рахунків колишніх українських чиновників, кошти, вкрадені в українців, будуть продовжувати надходити у державну скарбницю. Ці кошти також будуть зараховані в золотовалютні резерви держави, що збільшить міць національної грошової одиниці", - зазначив Президент.

Як повідомлялося, суд останньої інстанції дозволив конфіскацію заарештованих $1,5 млрд, які належали оточенню екс-президента Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-