Гройсман анонсував оновлення кадрів у держслужбі

Гройсман анонсував оновлення кадрів у держслужбі

Укрінформ
В Україні скоро мають бути проведені важливі реформи, зокрема пенсійна та земельна реформи, у сфері освіти та охорони здоров’я. Для їх втілення потрібні професійні державні службовці, пошуком яких і займеться уряд в рамках реформування держслужби.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у четвер під час конференції “Стан та перспективи реформи державного управління в Україні”.

“Ми маємо провести і пенсійну реформу в цьому році, земельну реформу, реформу освіти та охорони здоров’я. Ми маємо розпочати  абсолютно конкурентний продаж державної власності, яка неефективно використовується державою задля залучення інвестицій та створення нових робочих місць. Ці завдання можуть вирішувати професійно лише професійні державні службовці, які покликані якраз на виконання таких завдань”, - сказав Гройсман.

Він нагадав, що 26 квітня уряд прийняв рішення розпочати реформу міністерств, “вже 10 міністерств проводитимуть необхідні зміни у своій структурі”.  

“Ми прийняли рішення про те, що розпочинаємо спільно з нашими європейськими партнерами процес оновлення кадрів. Ми зможемо залучити тисячу, можливо, й більше тисячі кадрів, які прийдуть на нові вакансії”, -  заявив Прем’єр.

Він зазначив, що процес реформування держслужби розпочався у травні  2016 року і продовжується нині, вже є певний власний  досвід.

“Головне -  побудувати якісну систему надання послуг у країні. А це залежить від успішності  реформи держслужби...Уряд налаштований на якісні зміни, на якісне реформування. У владі повинні бути професійні і конкурентні люди”, - підкреслив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-