Омелян: Взяти на поруки Мартиненка - одностайна позиція Народного фронту

Омелян: Взяти на поруки Мартиненка - одностайна позиція Народного фронту

Укрінформ
Взяти на поруки екс-депутата Миколу Мартиненка - це була одностайна позиція всіх міністрів від Народного фронту.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян під стінами Солом'янського суду, де Мартиненку мають обрати запобіжний захід, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У пана Мартиненка була маса шансів залишити Україну і якби він хотів це зробити, він би вже це зробив. Взяти на поруки пана Мартиненка - це була одностайна позиція всіх міністрів від Народного фронту. Наша спільна думка була така, що він не дав жодних підстав для того, щоб тримати його під вартою під час політичного процесу", - заявив Омелян.

Як повідомляв Укрінформ, слухання у справі Мартиненка переноситься вже другий раз. Першочергово засідання повинно було відбутися о дванадцятій годині, потім о 15:00, а тепер час засідання не відомий.

Сьогодні у Солом'янському суді міста Києва мають обрати запобіжний захід у справі Миколи Мартиненка, якого звинувачують у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 ("Створення злочинної організації") та ч. 5 ст. 191 ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") Кримінального кодексу України, через які ДП "СхідГЗК" завдано збитків на суму 17,28 млн дол США.

Сам Мартиненко вважає, що справу проти нього сфальсифіковано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-