Новий голова фракції БПП разом із головою Полтавської облради відвідали Мар’їнку

Новий голова фракції БПП разом із головою Полтавської облради відвідали Мар’їнку

Фото
Укрінформ
У рамках проекту партнерства областей України з найбільш постраждалими від російської агресії районами Донеччини Мар’їнку відвідав голова фракції партії “Блок Петра Порошенка” у ВР, керівник Донецької територіальної організації БПП Артур Герасимов.

Як повідомляє сайт Солідарність, ще минулого року було прийнято рішення розробити проект партнерства між областями України та Донеччиною. Таким чином, Полтавщина взяла шефство над Мар’їнкою, що знаходиться на самісінькій лінії зіткнення.

За рік для міста полтавськими партнерами зроблено багато: за їх підтримки в Мар’їнській загальноосвітній школі поміняно вікна, постійно оновлюється шкільна бібліотека, а для дітей – учнів цієї школи, організовані подорожі по мальовничих містах Західної України.

Нині Артур Герасимов та Олександр Біленький завітали до школи теж не з порожніми руками – вони передали у шкільну бібліотеку книги, а учні отримали до Великодня смачні паски.

«Ми всіляко підтримуємо всебічний розвиток нашого підростаючого покоління, бо діти – це наше майбутнє. Подорожі, освітні проекти, конкурси та літній відпочинок – далеко не повний перелік того, що ми робимо для дітей Донеччини. Відтепер, із здобуттям безвізового режиму для юних мандрівників стає ближчою Європа, і вже цього року діти вирушать в інші країни», - зазначив Артур Герасимов.

Олександр Біленький, в свою чергу, привітав всіх присутніх із прийдешнім святом Воскресіння та запросив учнів Мар’їнської школи приїхати до Полтави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-