Полторак - конгресменам США: Оборонна реформа йде за чітким планом

Полторак - конгресменам США: Оборонна реформа йде за чітким планом

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак заявив, що українці не мають відчуття страху перед Росією та готові відстоювати кожен сантиметр рідної землі.

Про це він заявив під час зустрічі з представниками Конгресу США, повідомляє прес-служба Міноборони. 

«Незважаючи на численну армію ворога, українці не мають відчуття страху перед Російською Федерацією, українські військові будуть відстоювати кожен сантиметр рідної землі», - сказав Полторак

Міністр оборони поінформував  представників комітету з питань Збройних сил Конгресу США про хід оборонної реформи, наголосивши, що реформа ЗСУ здійснюється за чітким планом. Він також висловив вдячність уряду та народу США за підтримку України у боротьбі за територіальну цілісність.

За словами конгресменів, зміни, що відбулися за останні роки, - очевидні. Вони висловили задоволення результатами реформ, які вже вдалося втілити в оборонному відомстві.

Конгресмен Майкл Роджерс у свою чергу наголосив, що у Конгресі США Україна має широку підтримку. Зокрема, він підкреслив, що армія та українці продемонстрували сміливість перед обличчям загрози, навіть незважаючи на обмеження ресурсу. 

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-